Kada treba početi sa zdravim životom i treninzima? Kada je pravo vreme? Čvrsto, zategnuto, zdravo telo, blistav ten i naravno osmeh? Tako možete izgledati i vi. Nije nemoguće.

Često se divimo sportistima i naglašavamo njihov talenat, a istina je da je talenat 20%, a sve ostalo je trud.

Činjenice govore da gojaznost predstavlja ozbiljan problem za celu planetu. To nije nešto protiv čega se treba boriti oružjem, lekovima i trpnjom, već zdravom, raznovrsnom ishranom i ciljnim treninzima. XXI vek nam omogućuje da proširujemo naša znanja i da učimo više o našem organizmu kako uz određena testiranja znali sta je idealna kombinacija za svakog od nas.

Da li ste ikada pomislili da vaše telo ne može ovo ili ono?

Čovek ima preko 430 skeletnih mišića, ako negujemo svaki nema sumnje da ćemo brzo stići do lepog izgleda i da ćemo biti zdraviji. Pravo vreme je odmah! Svrha mog rada je da vam pokažem put i dovedem do cilja. Svrha samog puta do cilja je da naučite šta raditi nakon što dođete do cilja kako bi postignuto očuvali. Svako može!

Iskustva mojih klijenata i slike njihovih rezultata su dokaz i motiv. To su obični ljudi sa obavezama, problemima, usponima, padovima ... svima je bilo zajedničko jedno - Gojaznost (višak masnih naslaga, poremećaj rada hormona, tromost, umor, nedostatak energije, bol u kostima, nervoza, smanjen osećaj zadovoljsva, manjak samopouzdanja, smanjena sexualna želja itd) i svi su se sakrivali i prekrivali svoje telo u raznim životnim prilikama, ali i pored svega došli su do željenog rezultata i naučili na tom putu kako dalje. Zdrav život nema rok trajanja, to nije nešto što se “proba i traje 10 dana”, to je način života koji otkriva sve ono što do sada nismo mogli.

Šta sve telo može i kako zaista svako od nas izgleda. Mišići se neguju ishranom i treningom. To je način života koji svako od nas treba da usvoji ne samo zbog lepog izgleda, već zbog zdravlja i budućnosti. A šta je to zdrav život? Ne, to nije konstantna dijeta sa muslijem punim šećera i veštačkih aroma i bilo koja fizička aktivnost, nije ni bezukusna ishrana i 4h dnevno treniranje. Ukoliko ste odlučili da radite na svojoj kondiciji, fizičkom izgledu i snazi za vas su najbolji individualni treninzi. Rad sa stručnjakom eliminiše rizik od povrede tokom treninga i navikavanja na pogrešne pokrete, otklanja mogućnost da vreme odvojeno za trening provedete lutajući od jedne do druge sprave i omogućava Vam da se sa zadovoljstvom usredsredite na vežbanje. Bez obzira koliko Vam je godina, uz ličnog trenera vežbanje je sigurnije i efikasnije obzirom da je plan treninga prilagođen upravo vama, napredak neuporedivo brži, a upoznavanje sopstvenog tela postaje pravi izazov.

Jedino što bi Vi trebalo da uradite je: da spremite sportsku opremu, dobru volju i javite se što pre, pa da napravimo idealan program treninga i ishrane koja Vama u tom trenutku odgovara. Cilj nam je zajednički, a to je da u što kraćem vremenskom periodu budete zadovoljni sobom i dođete do izuzetnih rezultata!

Aleksandar
Danko
Filip
Leo
Mitar
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Peđa
Predrag
Vlada
Vukašin
Barbara
Bojana
Danijela
Gorana
Jovana
Jovana
Mirjana
Nataša
Sanja
Snežana
Tanja
Saša
Ana
Biljana
Branislava
Ivana
Jelena
Marko
Sofija
Branka