Moram da ispričam šta bi bilo da nisam počela da vezbam sa Markonijem ...

Javila sam mu se kada mi je prekipelo u svakom smislu i zdravstveno i što se fizičkog izgleda tiče, a naravno i kako sam se osećala sama sa sobom ...

Imala sam 74kg na 172cm visine, svaki dan mi je bilo muka, ni malo nisam volela sebe, nikad u životu nisam bila deblja i užasno sam se osećala zbog toga ... Najviše jer sam isprobala sve moguće preparate i nisu delovali! Preko Herba fasta, Zelene kafe i ostalih ... Naravno išla sam i kod nutricioniste i ništa ... Pukao mi je film jer sam shvatila da dalje ne ide ako se u korenu ne promenim! Ali sam znala da neću uspeti sama, jer do tada nikad nisam ... Trebao mi je neko ko će me voditi kroz vežbanje i zdravu ishranu, neko koga ću moći da pitam, a zašto ovo, a ne ono, znači baš neko ko se dobro razume i ima znanje u tim oblastima.

Marka sam upoznala još 2007. godine kad je pokušao da me odgovara od Herba fasta i uspeo je na kratko, par meseci sam se sama borila ali opet poklekla ... Onda sam ga na forumu stalno viđala na temama kako nesebično objašnjava šta treba da jedemo, kako da vežbamo da bi smršali ... Zapošeo je Dnevnik ishrane i treninga sa Swatch-em koji sam redovno pratila, rezultati su bili zapanjujući! E onda se pojavila Ivana i ja tu više nisam imala izgovor ... Malo pošto su počeli da vežbaju, kontaktirala sam ga, i pitala da mi pomogne ... Kada sam mu poslala slike bio je surovo realan, ali mi je ulio neverovatno poverenje. Rekao je da nije nikakav problem da smršam (što sam evo i dozivela), samo moram da ga slušam! Pristala sam, i što bi on rekao "potpisala pakt sa đavolom!"

Dalje sve znate, vidite slike! Ja sam prezadovoljna, zaista. Više mi nije muka, osećam se fenomenalno, nisam troma, imam kondiciju da potrčim kad kasnim. Nosim sve stvari koje ranije nisam ni u snu sanjala da ću moći, kao npr. helanke. Ove zime nisam izlazila iz debljih haljinica! Sve pantalone od ranije su mi ooooogromne, a nikad mi ništa nije bilo veliko, prelep osećaj! Jednostavno sam daleko zadovoljnija sobom i to prenosim na sve segmente u životu! Konačno sam shvatila da je zdravlje na prvom mestu!

Marko je divan dečko koji mi je zaista puno pomogao, gušila sam ga gomilom pitanja, ali je on uvek sa strpljenjem odgovarao na sva i svoje znanje nesebično delio. Od njega sam naučila kako treba da se hranim da više nikad ne bi došla u problem sa kg, kako da vežbam da se ne bi povredila i kako da ne odustajem tako lako!!

MARKO HVALA NA SVEMU

Aleksandar
Danko
Filip
Leo
Mitar
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Peđa
Predrag
Vlada
Vukašin
Barbara
Bojana
Danijela
Gorana
Jovana
Jovana
Mirjana
Nataša
Sanja
Snežana
Tanja
Saša
Ana
Biljana
Branislava
Ivana
Jelena
Marko
Sofija
Branka