Došlo je vreme da se i ja malo pohvalim svojom linijom za koju je zaslužan naš dragi Markoni.

Alarmantno je bilo kada sam ja sa svojom idealnom težinom od 53kg postala bucmasta devojka sa 72,6kg. Naravno tu je bio i stomak od porođaja koji nikako nisam uspevala da skinem (još uvek razmišljam da li da postavim slike obzirom da su dobre za ucenjivanje). Krenula sam na kavitaciju sa kojom sam skinula 5 ili 6cm koje sam povratila brže nego što sam ih skinula. Ozbiljno sam razmišljala o liposukciji.

Obratila sam se Markoniju i prvo što sam mu rekla bilo je da ne želim da budem gladna i zaista nisam bila gladna. Za mesec i po dana skinula sam 9kg. Nikada se u životu nisam bolje osećala i nikakav problem mi ne predstavlja to što je teretana od mene udaljena sat vremena voznje GSP-om, što imam malo dete, studiram i radim. Pritom sa Markonijem sam prvi put vežbala u teretani i smejala se sama sebi koliko ne znam.

HVALA MARKONI, ne samo za manjak kilograma, već zato što si me naučio da živim zdravo, pomogao mi da povratim samopouzdanje i što si tu kada treba imati strpljenja sa nama ženama.

P.S. Danas sam kupila helanke. Čak i kada sam imala 53kg ih nisam nosila, jer ovi kilogrami i mlohavi kilogrami su nešto sasvim drugo.

Aleksandar
Danko
Filip
Leo
Mitar
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Peđa
Predrag
Vlada
Vukašin
Barbara
Bojana
Danijela
Gorana
Jovana
Jovana
Mirjana
Nataša
Sanja
Snežana
Tanja
Saša
Ana
Biljana
Branislava
Ivana
Jelena
Marko
Sofija
Branka