Pozdrav svima,

i ja da se uključim u diskusiju i pomognem makar nekom da učini dobro delo za sebe. Elem, moja razmišljanja su išla u ovom pravcu ... Svi znamo da nepravilna ishrana, višak kg, pasivan, sedentaran način života predstavljaju visok faktor za pojavu mnogih metaboličkih poremećaja, što kroz dugo vreme vodi u pojavu nekih ozbiljnih hroničnih bolesti. Rešena da promenim stil života, krenula sam u potragu za rešenjem. I tu dolazi na scenu Marko, sa čijim sam se radom upoznala putem raznih foruma. Njegova uputstva u vezi sa ishranom i vežbama sam pratila godinu dana i samostalno vežbala u jednoj teretani. Što je davalo samo delimične rezultatate, jer nisam imala direktnu saradnju sa njim.

Odluka da me Marko trenira, malo je reći, mi je promenila život :))) Prvo što sam uvidela je, da je Marko stručan, veoma informisan i predan svom poslu. Rezultati dolaze brzo. Naravno ako se prate sve njegova uputstva i ako redovno dolazite na treninge. Meni lično je bitno da trener koji vas trenira ima sposobnost da vas motiviše, pred vas stalno stavlja nove izazove i da su treninzi dinamični.

Druga stvar, ali nikako manje bitna, je znanje i svest o tome da se trener, tj. Marko-hvaljen bio, prvenstveno bavi nečijim zdravljem pa tek posledično tome i nečijim izgledom. U našim teretanama je puno „personalnih“ trenera koji nemaju ni elementarno znanje o ljudskoj fiziologiji i biohemiji. A to je ključna stvar koju Marko ima. Meni je to bilo veoma važno, jer kad se već neko bavi vašim telom, mora da zna i šta se u njemu dešava i kako će da reaguje. Kakav trening odgovara kome, koji tip ishrane, kakvu suplementaciju primeniti u kojim slučajevima, šta je uzrok nekom poremećaju na koji se žalite itd.

Sad već sa višemesečnim iskustvom, mogu da primetim da sam trenirajući sa Markom, dobila mnogo više snage, da se osećam mnogo bolje, da se hranim drastično zdravije, i da nosim dva konfekcijska broja manje.

Sa Markom trening nikad nije samo trening, već veseli festival fiskulture i gibanja tela u kojem su rezultati fantastični.

Zato ne budite lenji, patike u ruke i pravac teretana ... To je tako malo ulaganja u odnosu na ono što dobijete na duže staze. Zdravlje pre svega.

Aleksandar
Danko
Filip
Leo
Mitar
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Peđa
Predrag
Vlada
Vukašin
Barbara
Bojana
Danijela
Gorana
Jovana
Jovana
Mirjana
Nataša
Sanja
Snežana
Tanja
Saša
Ana
Biljana
Branislava
Ivana
Jelena
Marko
Sofija
Branka