Da biste što brže došli do cilja, morate obratiti pažnju na mnogo činioca koji mogu uticati na Vaš napredak. U cilju toga, zajedno sa nemačkim lekarima, na čelu sa dr Panićem i njegovim Metabolic programom, i sistemom treninga koji koriste najbolji američki treneri čiji klijenti ostvaruju izvanredne rezultate - stvoren je Elite paket. U cenu Elite paketa uključena je i kompletna potrebna suplementacija radi postizanja što boljih rezultata u što kraćem roku.

Svrha preventivne medicine je sprečiti i umanjiti rizik od bolesti, primarno kardiovaskularnih i metaboličkih bolesti. Metabolic program primenjujem na svojim pacijentima. Baziran je na temeljima zdravog života, a to je zdrava ishrana i kvalitetan trening. Ovisi o postojećem zdravstvenom stanju pacijenta/klijenta. Posle kliničkih pregleda i laboratorijskih analiza sastavlja se program ishrane, a Marko adaptira trening na osnovu fizičke spremnosti i mogućnosti pacijenta/klijenta. U te svrhe Marko često boravi u Nemačkoj, primarno u Esenu i Dizeldorfu. Pozitivni rezultati ovog programa nisu samo psihofizičke prirode (pacijenti/klijenti se vrlo brzo bolje osećaju i bolje spavaju), nego su dokazani i laboratorijskim analizama: pad nivoa holesterola, triglicerida i LDL-a, porast nivoa HDL-a, sonografski potvrđena umanjenost masnoće jetre (steatosis hepatitis) i slično.

Ceo proces se prati preko najsavremenijeg softvera za trening i softvera za praćenje promene telesne kompozicije, sa ciljem da se što pre otkriju uzroci problema i pristupi njihovom brzom i efikasnom rešavanju.

 

Za više informacija me možete kontaktirati.

Aleksandar
Danko
Filip
Leo
Mitar
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Peđa
Predrag
Vlada
Vukašin
Barbara
Bojana
Danijela
Gorana
Jovana
Jovana
Mirjana
Nataša
Sanja
Snežana
Tanja
Saša
Ana
Biljana
Branislava
Ivana
Jelena
Marko
Sofija
Branka