Kako se svi mi razlikujemo tako i kako je svako je jedinka za sebe, isto trebamo pristupiti i samom dizajnu treninga i samom treningu. Pre nego što krenemo sa radom prvo radim početnu konsultaciju kako bi video koji je problem i da li mogu pomoći. Potencijalni klijenti odgovaraju na neka pitanja u zavisnosti od problema koji imaju, merimo kilažu i procenat telesnih masti. Nakon toga radimo testove fleksibilnosti i snage pojedinih mišića. Na osnovu prikupljenih informacija kao i cilja koji ima klijent dogovaramo se o sledećim koracima. U odnosu na glavni cilj utvrđujemo i manje ciljeve cijim ostvarivanjem polako dolazimo do glavnog cilja.

Na osnovu prikupljinih informacija sastavljam trening i dogovaramo se rasporedu treninga u odnosu na vaše slobodno vreme i moje slobodne termine.

Većina klijenata mojih klijenata ima za cilj da smršaju ili ugoje, međutim to je njihov cilj uz to idu i razni problemi od autoimunih bolesti, pa do povreda kičme.

Evo rezultata jedne moje klijentkinje, cilj: da smrša i da se spremi za leto 2010. Glavni problem koji je imala je disbalans u fleksibilnosti leve i desne strane izazvan poslom, tačnije sedenjem.

 
 
Za više informacija me možete kontaktirati.
Aleksandar
Danko
Filip
Leo
Mitar
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Peđa
Predrag
Vlada
Vukašin
Barbara
Bojana
Danijela
Gorana
Jovana
Jovana
Mirjana
Nataša
Sanja
Snežana
Tanja
Saša
Ana
Biljana
Branislava
Ivana
Jelena
Marko
Sofija
Branka